Wat bieden wij aan:

 

- Pensionstalling : in vol pension wordt er voor jou paard gezorgd.

Afhankelijk van de weersomstandigheden krijgen de paarden dagelijks weidegang of staan ze op een paddock. 2x/dag wordt krachtvoer aangepast aan de noden van het paard gegeven, alsook 2x/dag krijgen ze hooi in de stal of op de paddock. De stal is voorzien van rubber matten, wordt dagelijks uitgemest en gestrooid. Verlichte roundpen is aan de stallen gelegen en buitenpiste op wandelafstand kan gebruikt worden.

 

- Training : uw paard kan op training komen. Dit betekent in volpension gedurende een bepaalde periode afhankelijk van hoe de training verloopt. Er wordt gewerkt op het tempo van het paard en dit meerdere malen per week (frequentie wordt vooraf afgesproken). Training kan gevraagd worden om een paard zadelmak te maken, om een paard een degelijke basis mee te geven, om een paard door te rijden, om problemen helpen op te lossen met paard en ruiter, … Tijdens de training kan ook gevraagd worden om de ruiter zelf mee te trainen op regelmatige basis zodat ruiter en paard op elkaar afgestemd geraken.

 

- Training op verplaatsing : bij u aan huis kan ook training gevraagd worden, dit kan zowel voor paard als ruiter.

 

- Begeleide wandelingen van 2-2,5u, dagrit, … kan steeds op afspraak met eigen paard.

 

- Ponyles : voor de allerkleinsten die graag willen leren paardrijden of een wandelingetje willen doen, hebben wij onze super lieve shetlander ter           beschikking.